Visboot bijna op rotsblokken

Op 15 december om 14.17 uur vraagt de schipper van visboot Christina om hulp van de VBZR. De schipper merkt dat de motor warm loopt en hij vaart vlak bij de havengeul van Zeebrugge. Om 14.25 uur vertrekt de Sterke Dries richting de haveningang. Om 14.47 uur zijn ze ter plaatse en er wordt snel een sleepverbinding gemaakt want de boot zit nog maar op een tiental meters van de grote rotsblokken van de havendam. Om 15.16 uur kan de visboot in Zeebrugge worden afgemeerd. Om 15.40 uur is het einde actie voor de redders en kan de Sterke Dries worden afgemeerd.

Christina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s