Windsor met defecte motor

Dinsdag 30 december om 16.32 uur, kort voor het invallen van de schemer, vraagt de schipper van visboot Windsor om hulp van de VBZR. De motor doet het niet meer. De schipper vaart op een afstand van ongeveer 200 meter oostelijk van de koppen van Blankenberge. Het is zwaar bewolkt en de windkracht is NW 3-4. Om 16.43 uur vertrekt de Sterke Dries met bemanning richting de opgegeven locatie. Om 17.00 uur zijn ze ter plaatse. Als de sleeptros met de Windsor is verbonden kan de sleep naar de thuishaven Blankenberge beginnen. Om 17.15 uur zijn ze bij de haveningang en is het nog een kwestie van tien minuten en dan ligt de visboot weer veilig aan de steiger. Voor de VBZR redders zit de klus er om 17.30 uur op. Zou dit de laatste interventie zijn van 2014?? Het is nog even afwachten, want morgen is het naar verwacht weer mooi weer om te vissen.

Windsor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s