Red One met kapotte brandstofpomp

De schipper van de visboot Red One krijgt vandaag om 15.28 uur, op de laatste dag van 2014, nog pech met zijn motor als de brandstofpomp het voor gezien houdt en met zijn boot op drift is ter hoogte van de thuishaven Blankenberge. Om 15.35 uur vertrekken de redders al met de Sterke Dries en slechts 7 minuten later zijn ze ter plaatse. Sleepje terug naar de haven en de visdag zit er voor de schipper op. Of het een succesvolle laatste visdag van het jaar geworden is is niet bekend. Pech had de schipper in ieder geval wel. Om 16.04 ligt de Red One weer afgemeerd en ook de reddingsboot. Vermoedelijk sluit de Red One het jaar 2014 af met de laatste boot die door de redders van de VBZR in 2014 is geholpen. We wachten af. Je weet maar nooit.

Red One

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s