VBZR houdt toezicht bij Nieuwjaarsduik Wenduine

Vanmiddag, 3 januari, hebben de redders van de VBZR toezicht gehouden bij de jaarlijkse Nieuwjaarsduik in Wenduine. Enkele honderden mensen, jong en oud, waagden de sprong in het koude zeewater. Toeschouwers op de kant gaven er de voorkeur aan jas en das om te houden en aanschouwden de ‘zeehelden’ met een warm gevoel.

Ook de reddingsdienst van Westkapelle was naar Blankenberge gekomen om de collegiale samenwerking met hun Belgische collega’s te onderstrepen en Nieuwjaar te wensen.

Op weg naar Blankenberge voeren de redders van de VBZR de Nederlandse van de KNRM tot kort voor Zeebrugge tegemoet en gooiden ze als verrassing nog  een pop als ‘slachtoffer’ over boord om de Nederlandse redders nog even aan het werk te zetten. Na een kort bezoekje  aan het reddingsstation in Blankenberge keerden ze terug naar hun thuishaven Westkapelle. De Nieuwjaarsduik is probleemloos verlopen.

Nieuwjaarsduik 2015KNRM Westkapelle Nieuwjaarsduik1KNRM-VBZR

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s