Motorpech El Puro eerste interventie van dit jaar

Het heeft even geduurd maar vandaag, zondag 18 januari kwam om 12.04 uur, de eerste melding van 2015 binnen. Visboot El Puro lag met vijf opvarenden en motorpech bij de Westhinder. De Brandaris van Ship Support die in de buurt van de El Puro voer bracht het schip met opvarenden naar het ankergebied in afwachting van de komst van de VBZR. Om 12.11 uur vertrokken de redders met de Sterke Dries naar de opgegeven locatie. Een behoorlijk stuk uit de kust. Om 13.15 uur waren ze ter plaatse en werd El Puro op sleep genomen. De terugtocht kon beginnen, maar dan is de snelheid van de reddingsboot beduidend minder dan op de heenweg, omdat er een sleep achter de boot hangt. Om 14.53 terug bij de koppen van Blankenberge en kan El Puro worden afgemeerd. Einde interventie.

El Puro

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s