Visboot Caitlin krijgt problemen met koeling

Donderdagmiddag om 13.29 uur krijgen de twee opvarenden van de visboot Caitlin problemen met hun motor. Ze varen ter hoogte van boei W 1 en durven niet meer op eigen kracht naar de thuishaven Zeebrugge te varen. Om 14.14 uur zijn de redders met de Sterke Dries ter plaatse. De motor draait gewoon en na een inspectie besluiten de opvarenden en de redders dat de Caitlin op eigen kracht probeert naar Zeebrugge te varen. De redders blijven bij de boot om te kijken of alles wel goed blijft gaan. Gelukkig is dit het geval en korte tijd later kan de boot veilig en wel worden afgemeerd. Onderzoek naar het probleem volgt. De schipper van de Caitlin is lid van de VBZR en heeft daarom geen kosten voor de inzet van de VBZR reddingsboot + bemanning.

Caitlin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s