Vreemd gedrag meeuwen roept vraagtekens op bij Traffic Centre Zeebrugge

Zondagmiddag om 13.48 uur besluiten medewerkers van Traffic Centre Zeebrugge de ondersteuning in te roepen van de VBZR. De waarnemers zien al enige tijd grote belangstelling van een grote groep meeuwen op zee op een vaste locatie. Ze vliegen af en aan bij een drijvend voorwerp, maar de waarnemers kunnen vanuit hun positie niet vaststellen wat dat voorwerp is. Ze vragen de VBZR een kijkje te nemen. Om 14.08 uur zijn de redders ter plaatse en blijkt het om een grote huisvuilzak te gaan waar de meeuwen belangstelling voor hebben. De grote afvalzak wordt aan boord genomen van de reddingsboot. Even later meldt het Traffic Centre dat de meeuwen nu gevlogen zijn en lijkt het mysterie te zijn opgelost. Om 14.25 uur wordt de reddingsboot afgemeerd. De grote huisvuilzak met afval verdwijnt in de container.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s