Motorboot Jenny met platte batterij voor Oostende

Maandagmiddag 9 maart om 12.47 uur vraagt de schipper van de motorboot Jenny uit Oostende hulp van de VBZR. De schipper heeft problemen met de accu en krijgt de motor niet meer aan de praat. Om 12.56 uur vertrekken de redders met een reserve batterij en de Rescue Lions naar de opgegeven locatie voor Oostende. Om 13.20 uur zijn ze ter plaatse en wordt de reserve accu aangekoppeld. Even nadien draait de motor weer als vanouds. Nog even blijven de redders in de buurt om te kijken of alles goed gaat en dan kunnen ze weer vertrekken naar Blankenberge. Om 13.50 uur zijn ze weer terug op de basis en kan de Rescue Lions worden afgemeerd. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s