CAT-bemanning verliest 2 roeren en ontsteekt vuurpijl

Op Tweede Paasdag rond 14.53 uur spot de bemanning van de Vlaanderen 8 (baggerschip) een vuurpijl voor de pier van Blankenberge. Al snel blijkt dat de twee opvarenden van een Hobie Cat in de problemen zitten. Een jetski van de surfclub O’Neill en de bemanning van een hengelvisboot spoed zich samen met de redders van de VBZR naar de locatie. Om 15.07 uur zijn de redders ter plaatse. De twee opvarenden maken het gelukkig goed en worden aan boord genomen. De beide roeren van de Hobie Cat blijken te zijn afgebroken en de cat raakte op drift. De bemanning van de Sterke Dries legt een sleepkabel uit en sleept vervolgens de Hobie Cat naar het strand voor Blankenberge. Eind goed al goed. Om 16.00 uur zijn de redders weer terug in de haven van Blankenberge.

Omgeslagen CAT BBOmgeslagen CAT BB 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s