Stormvogel krijgt touw in schroef

De redders van de VBZR zijn nog maar net terug in de haven of de beepers gaan weer. De schipper van visboot Stormvogel heeft een probleem, want er zit een touw in de schroef. Om 11.00 uur vertrekt de Sterke Dries naar de opgegeven locatie. Om 11.20 uur zijn ze ter plaatse en nemen de redders de boot op sleep richting Vona in de haven van Blankenberge. Om 12.08 uur wordt de boot afgemeerd en gaat er een duiker van de VBZR het water in om het touw uit de schroef te halen. Een klein uur later is het gelukt en de schroef is weer touw vrij. Einde inzet en de mannen kunnen weer naar hun baas om verder aan hun werk te gaan.

stormvogel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s