Kind vermist vanaf strand Blankenberge

Om 16.32 krijgen de redders van de VBZR een oproep voor een vermist kind vanaf het strand van Blankenberge ter hoogte van hotel Helios. Om 16.42 uur vertrekt de Sterke Dries met bemanning en begint ter hoogte van het hotel met de eerste zoekslagen tussen de golfbrekers en de surfclub. Tevens laten de redders een Drifter te water om de stroomsnelheid  en richting te kunnen meten. Ook de Sea King MK 48, de politie en de Orka van de Vloot voegen zich bij de zoekactie. Ongeveer 15 minuten later komt het bericht binnen dat het kind gevonden is en herenigd met de ouders. Einde zoekactie op naar de 2e oproep die is binnengekomen van een visboot met defecte motor.

Sea King MK 48

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s