Visboot Arno met defecte motor

De schipper van visboot Arno moest even wachten, want de redders waren op zoek naar het vermiste kind voor het hotel Helios. Toen het positieve bericht was gekomen, dat het kind terecht was spoedden de redders zich naar het volgende verzoek. De schipper vroeg om hulp van de VBZR, omdat de motor het niet meer deed. Om 17.10 uur waren ze ter plaats op ongeveer 1 mijl voor de kust van Blankenberge. Snel een sleeptros aangelegd en de Arno naar zijn ligplaats gesleept bij de Vona in Blankenberge. Einde inzet.Arnaud

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s