Oefening slepen voor aspirant redders

Vandaag, zondag 12 april 2015, stond een oefening gepland met toekomstige redders die als aspiranten de opdracht hadden te oefenen in het slepen van een defecte boot. Het lijkt misschien makkelijk, maar zonder oefenen weet je niet wat je eigen leermomenten kunnen zijn. Dat ondervonden ook vandaag de nieuwe leden. Met tips en adviezen kregen ze van ervaren redders alle details om een sleep zo goed als mogelijk uit te voeren. De oefening begon om 09.45 uur en kon met de nodige positieve ervaring om 11.20 uur worden afgesloten. Oefening baart kunst zoals het bekende spreekwoord zegt.

Oefening 12-4-15

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s