No smile voor Smile bemanning

De schipper van de visboot Smile had vanmiddag vast niet zoveel behoefte om te smilen toen hij de motor van zijn visboot ter hoogte van de Wenduinenbank niet meer aan de praat kreeg. Samen met nog twee opvarenden hadden ze het vermoeden dat de accu leeg was. Er zat niets anders op dan de redders van de VBZR te vragen voor hulp. Om 16.03 kwam de oproep binnen en 11 minuten later voeren de redders uit met de Sterke Dries. Om 16.26 waren ze al ter plaatse. Er werd een reserve batterij aan boord gebracht, maar dat bleek toch kennelijk niet het probleem te zijn. De motor had er gewoon geen zin in en sloeg niet aan. Er zat voor dit moment niets anders op dan de boot op sleep te nemen naar de haven van Blankenberge. Om 17.15 uur kon de Smile met bemanning worden afgemeerd. Onderzoek naar de oorzaak volgt. Einde actie.

Smile

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s