Vandaag massale zoektocht naar 2 vermiste kinderen!

Ook op deze zonnige dag weer een melding van vermiste kinderen. Dit keer gaar het om 2 jongens van ongeveer 5 jaar oud. Kustwacht Oostende roept om 14.45 uur de VBZR redders op om een zoektocht te starten. Ook de Zeevaartpolitie, de Orka 6 van de DAB-vloot en de Sea King MK 48 zijn ingeschakeld. De Sterke Dries met bemanning en de strandredders gaan beiden op pad. Aanvankelijk zou het om de locatie De Haan gaan, maar al snel blijkt dat het om het strand van Blankenberge gaat. De zoektocht kan beginnen. Om 15.21 uur treffen de strandredders de eerste jongen aan ter hoogte van het Beach Pallas hotel. De jongen loopt langs de waterlijn. De zoektocht gaat verder en even later vinden de strandredders kind nummer 2. De eenheden kunnen weer inrukken. Einde zoektocht.

vermiste kinderen 16-4-15vermiste 2 ling

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s