Sola Gracia uit Oostende krijgt motor problemen

Maandagmorgen 4 mei als de meeste redders om 06.40 uur op het punt staan om naar hun werk te gaan, en sommigen er al zijn, gaan de beepers over van de redders. De Sola Gracia uit Oostende heeft ter hoogte van Wenduine/Blankenberge motor problemen. Werk of niet eerst op pad om de twee opvarenden van de boot te helpen. Ze hebben hulp nodig. Om 06.50 uur vertrekt de Sterke Dries richting de opgegeven locatie. Om 07.03 uur zijn ze ter plaatse en wordt de boot op sleep genomen naar de haven van Blankenberge. Om 07.50 uur is het einde actie. Misschien niet spectaculair,  maar je zult maar om hulp verlegen zitten als je met je boot(je) op zee dobbert en je motor heeft er totaal geen zin meer in. Weer iemand gelukkig gemaakt. Een mooi begin van een nieuwe werk week.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s