Gelukkig veel belangstelling voor tochtje op zee met snelle reddingsboot

Op de eerste dag van de havenfeesten hebben de redders van de VBZR veel belangstellenden kennis kunnen laten maken met het varen op een snelle reddingsboot. Jong en oud genoten van deze kans. Voor sommigen zelfs de eerste zee-ervaring. Soms met snelheden van 40 of 50 km per uur, met wind door de haren en soms ook met opspattend zeewater, maar gelukkig niet zeeziek keerden de meevarende gasten veilig en wel terug in de haven van Blankenberge.

Hebt u nog geen gebruik gemaakt van deze unieke gelegenheid? Laat die kans toch niet aan u voorbij gaan. U koopt  een VBZR-sticker voor 5 euro en u vaart met volle kracht langs de kust van Blankenberge. Niet alleen een super leuke ervaring, maar uw bijdrage steunt ook het werk van de VBZR redders die 24 uur per dag 7 dagen per week klaar staan voor mensen in nood op zee te helpen. Het team van redders heet u van harte welkom!!

Havendag 14 mei 15

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s