Vissersboot Petra krijgt net in schroef

De eerste dag van de havenfeesten is nog maar net begonnen als de VBZR een hulpverzoek krijgt van de twee opvarenden van vissersboot Petra. Ze hebben een net in de schroef gekregen en varen op eigen kracht is niet meer mogelijk. De redders zijn met velen op het reddingsstation voor de havendagen dus het duurt maar 3 minuten of de Rescue Lions vertrekt al uit de haven van Blankenberge. De Petra dobbert ter hoogte van Wenduine dus de redders zijn zo ter plaatse. Ze slepen de vissersboot terug naar de haven van Blankenberg. Daar wordt het schip gelijk op de kuisbank gezet om bij laagwater het net uit de schroef te kunnen verwijderen. Einde actie.

Petra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s