Zeilboot Odysseus krijgt touw in schroef voor Zeebrugge

Vrijdag 15 mei om 14.49 uur vraagt de schipper van zeilboot Odysseus uit Wolphaarsdijk (NL) assistentie van de VBZR. De schipper vaart met één opvarende nabij de haveningang van Zeebrugge als hij een touw in de schroef krijgt. De Rescue Lions vertrekt om 14.59 uur vanuit de haven van Blankenberge en is om 15.11 uur bij de Odysseus. De zeilboot wordt de haven van Zeebrugge in gesleept en daar afgemeerd. De Rescue Lions bemanning kan terug naar Blankenberge, want daar is de belangstelling groot om tijdens de havenfeesten mee te varen op een van de reddingsboten. Om 16.50 uur wordt de Rescue Lions afgemeerd. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s