Motorboot Evi krijgt touw in de schroef

Op eerste Pinksterdag om 08.09 uur vraagt de schipper van motorboot Evi de VBZR om hulp. Er zit vermoedelijk een touw in de schroef en de schipper vaart ter hoogte van de oostelijke havendam bij Zeebrugge. Om 08.29 uur vertrekt de Sterke Dries met bemanning. Er gaat een duiker van de VBZR te water om het touw er uit te snijden. Om 09.08 uur is het touw er uit en kan de schipper met de Evi op eigen kracht verder varen. Om 09.40 uur zijn de redders terug in de haven van Blankenberge.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s