Ejoy Life krijgt warrelnet in schroef voor Nieuwpoort

Dinsdagmorgen om 11.37 uur krijgt de schipper van de zeilboot Enjoy Live een net in de schroef. Voor de redders kwam de hulpaanvraag op het moment dat ze net klaar waren met de visboot Seaking die ze naar de haven van Nieuwpoort hadden gesleept. De Enjoy Live kreeg 200 meter voor Nieuwpoort oook met de aandrijving problemen omdat er een net in de schroef was gekomen. Om 11.43 uur zijn de redders al ter plaatse en wordt de zeilboot naar de haven van Nieuwpoort gesleept. Om 12.55 uur kan de boot worden afgemeerd bij Ship Support in de haven van Nieuwpoort. Om 13.10 uur kan de bemanning van de reddingsboot terug naar de eigen thuishaven. Om 14.15 uur meren ze de Sterke Dries af en kunnen de redders snel terug naar hun werk, want hun baas wacht op de terugkomst van zijn werknemers. Einde actie.

Enjoylife

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s