Seaking visboot krijgt problemen met aandrijving

Dinsdag 16 juni om 10.15 uur krijgt de schipper van de visboot Seaking ter hoogte van het Wester Staketsel van Nieuwpoort moeite met de aandrijving van de motor van de visboot. Via de Kustwacht vraagt de schipper om hulp van de reddingsdienst. Om 11.43 uur zijn de redders met de Sterke Dries ter plaatse en maken ze een sleepverbinding. Om 11.36 uur kan de visboot worden afgemeerd bij Ship Support in de haven van Nieuwpoort. Vrijwel direct daarna volgt een 2e oproep. Zie bericht van Enjoy Life.

Seaking1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s