Visboot met platte batterij

Woensdag 17 juni om 09.06 uur krijgt de schipper van visboot Pescador uit Zeebrugge problemen als blijkt dat de batterij het heeft begeven. Starten is niet meer mogelijk. Er zit niets anders op dan de reddingsdienst VBZR om hulp te vragen. Om 09.24 uur vertrekt de reddingsboot Sterke Dries met bemanning richting Duinbergen, want daar moet de visser met zijn boot liggen. Om 09.50 uur gaat een startbatterij van de Sterke Dries over naar de visboot en even daarna heeft de motor er weer zin in. Redders kunnen terug naar Blankenberge. Om 10.15 uur is de klus geklaard. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s