Hulpdiensten zoeken massaal naar verwarde en vermiste vrouw

Hulpdiensten hebben maandag 22 juni aan het eind van de ochtend en middag massaal gezocht naar een vrouw die in verwarde toestand haar woning had verlaten. De zoektocht concentreerde zich op zee en langs de kustlijn ter hoogte van De Haan en Klemskerke. De vrouw had zich aan haar omgeving eerder uitgelaten in depressieve situaties naar deze locaties te gaan. De Seaking, de brandweer, de strandredders en de reddingsboot van de VBZR zochten uren de zee en kustlijn af, maar vonden de vrouw niet. De zoektocht naar de vrouw werd na intensief zoekwerk om 14.00 uur beeindigd. Om 16.30 uur zou de vrouw weer gezond en wel te zijn thuisgekomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s