Beasac VI krijgt krijgt motorpech 9 mijl uit kust

De schipper van motorboot Beasac VI uit Zeebrugge krijgt donderdagmiddag rond 14.25 uur motorpech. De schipper vaart met in totaal 3 personen aan boord zo’n 9 mijl van de kust van Blankenberge verwijderd. De VBZR vertrekt om 14.40 uur uit de haven van Blankenberge en is 15.12 uur met de Sterke Dries ter plaatse. De sleeptrossen worden gelegd en het schip met bemanning wordt naar de thuishaven Zeebrugge gebracht. In de haven wordt de boot afgemeerd bij de oude vismijn. Om 16.55 uur zijn de redders weer terug in de eigen thuishaven Blankenberge. Einde actie.

BeasacVI

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s