Chrislau 2 redt het niet zonder VBZR

Zondagmiddag 28 juni kreeg de schipper van de Chrislau 2 uit Blankenberge het niet voor elkaar de defecte motor van zijn motorboot weer aan de praat te krijgen. De positie van schip en schipper met nog 2 personen aan boord was op dat moment de westelijke dam bij Zeebrugge. De enige oplossing was de VBZR te vragen te komen helpen. Om 12.12 uur kwam de oproep binnen. De Sterke Dries met bemanning was al om 12.30 uur ter plaatse. Schipper en boot werden naar de haven van Blankenberge gesleept. Probleem voorlopig opgelost. Einde actie om 13.20 uur.

 

Grislau2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s