Zeilboot Seebreeze maakt water

Zaterdag 4 juli om 16.45 uur merkt de schipper van zeilboot Seebreeze, met 7 personen aan boord, dat het schip water maakt en vraagt ondersteuning van de VBZR. Ze zijn vlak bij de haveningang van Blankenberge. Enkele minuten later is de reddingsdienst al ter plaatse. Na inspectie van de motorruimte wordt vastgesteld dat er een lek zit in de zeewatertoevoer voor de koeling. De afsluiter wordt dicht gezet en de boot verder de haven van Blankenberge ingevaren. Omstreeks 17.22 uur is de inzet teneinde.

Seebreeze

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s