Motorboot Prutske met problemen motor

Het was voor de schipper van motorboot Prutske uit Blankenberge niet een allerbeste start van de maandagmorgen. Om 07.40 uur moest hij al een beroep doen op de VBZR omdat hij problemen kreeg met zijn motor. Voor de redders van de VBZR maakt het niet uit welke dag van de week het is als je toch al 24/7 voor iedereen klaar staat. De redders worden opgeroepen en de motor van de reddingsboot wordt gestart. Prutske wordt voor de kust van Blankenberge op sleep genomen en teruggebracht naar zijn thuishaven. Daar kan de eigenaar aan de motor gaan prutsen om het probleem op te lossen. Einde actie voor de redders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s