Duits jacht met problemen motor

Maandagavond 6 juli om 22.26 krijgt de schipper van een Duits zeiljacht motorproblemen vlak bij de haveningang van Blankenberge. De schipper roept via de Kustwacht de hulp in van de VBZR. Om 22.35 uur vertrekt de Sterke Dries naar de haveningang en neemt het zeilschip op sleep naar de haven van Blankenberge. Om 23.11 uur ligt de boot afgemeerd en kunnen de redders en de schipper van de zeilboot gaan slapen. Onderzoek naar de oorzaak van het motorprobleem komt morgen aan de beurt. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s