Zeilboot Goudurix met motorpech

Zaterdagmiddag om 12.07 uur vraagt de 2 koppige bemanning van zeilboot Goudurix hulp van de VBZR. Ze hebben motor problemen en varen nog onder zeil bij Zeebrugge. Aanvaren van de haven van Zeebrugge met een windkracht 5-6 is zo niet veilig. Om 12.28 uur is de reddingsboot bij het schip en wordt een sleepkabel uitgebracht. Om 13.15 uur meren ze de zeilboot af bij jachtclub Westhinder in de haven van Zeebrugge. Om 13.40 uur zijn de redders terug in de thuishaven Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s