Zeiljacht Ballon Blue krijgt problemen met de motor

Zaterdagavond om 22.18 uur vragen de twee opvarenden van zeiljacht Ballon Blue uit Oostende assistentie van de reddingsdienst. De schipper heeft problemen met de motor. Zijn positie is de oostelijke havendam bij Zeebrugge. Om 22.24 uur draaien de motoren van de Sterke Dries al weer. Precies 9 minuten later zijn ze bij de Ballon Blue. Redders worden overgezet en de sleeptrosverbinding wordt gemaakt. Om 23.10 uur zijn ze met de zeilboot bij de haveningang van Zeebrugge. Even later kan het schip veilig worden afgemeerd. Om 00.11 uur zijn de redders ook weer terug in hun thuishaven. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s