Visboot Hornblower met iets in de schroef

Toen donderdagmorgen rond 07.24 uur de schipper van de visboot Hornblower de haven van Blankenberge uitvoer merkte hij dat de voortstuwing van de motor van zijn boot sterk werd geremd. Vermoedelijk was er iets in de schroef gekomen. Omdat de boot door de stroom werd meegenomen zat er voor de schipper niets anders op de Kustwacht op te roepen om de hulp van de VBZR in te schakelen. Om 07.46 uur waren de redders al bij de schipper. Zijn visboot was door de stroming al meegenomen naar Wenduine. Snel een sleepverbinding gemaakt en de visboot terug gesleept naar de haven van Blankenberge. Om 08.16 uur was het einde actie.

Hornblower

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s