Werk Blankenbergse Zeereddingsdienst VBZR belicht in Nederlands blad Zeilen

In het Nederlandse maandblad Zeilen nummer 8 van augustus 2015 wordt uitgebreid aandacht besteed aan het werk van de Vrijwillige Blankenbergse Zeereddingsdienst (VBZR). In drie pagina’s full colour wordt het werk van de VBZR  beschreven. Jaarlijks passeren honderden watersporters de kustlijn van Belgie, waaronder vele Nederlanders. Soms doen ook Nederlandse watersporters een dringend beroep op de VBZR als ze in nood zitten of dringend hulp nodig hebben. In Nederland kennen vrijwel alle watersporters de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) en dragen ze de tomeloze inzet van deze mannen en vrouwen een warm hart toe met donaties of lidmaatschappen. De bekendheid van de Belgische zeereddingsdiensten is bij Nederlanders die op zee België passeren minder goed bekend en daarom brengt het blad Zeilen dit onder de aandacht van de Nederlandse watersporters. Hebt u belangstelling voor het blad of voor het artikel? Het blad is vrijwel zeker in elke boek- of tijdschriftenwinkel in België te koop. Veel leesplezier.

20150725_160716_resized20150725_160649_resized20150725_160658_resized

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s