Knots mist oliedruk en raakt op drift

Woensdagavond om 18.22 uur merkt de schipper van motorboot Knots uit Zeebrugge met in totaal 5 mensen aan boord dat de motor geen voortstuwing meer heeft en de oliedruk is weggevallen. Via de Kustwacht vraagt de schipper van de Knots om hulp van de VBZR. Om 18.31 uur vertrekt de Sterke Dries met bemanning richting boei VG3. Zodra ze ter plaatse zijn wordt een sleepverbinding gemaakt en volgt de motorboot Knots gewillig het werkpaard Sterke Dries van de reddingsdienst. Eenmaal in de haven van Zeebrugge wordt de Knots afgemeerd op zijn ligplaats. De manschappen van de reddingsboot varen weer terug naar Blankenberge en kunnen de reddingsboot om 21.30 uur afmeren. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s