Buggy met kind rolt nieuwe haven Blankenberge in

Vandaag, vrijdagmorgen 7 augustus is in een onbewaakt ogenblik een buggy met kind erin vanaf het wandelpand langs de nieuwe haven in Blankenberge via de hoge walkant het water ingerold. Vermoedelijke oorzaak is een zuchtje wind. Onmiddellijk werd er actie ondernomen en kon het kind volgens de eerste berichten met buggy veilig uit het water worden gehaald. Ook de strandredders en de VBZR werden ingezet. Nadere geverifieerde en gedetailleerde informatie ontbreekt op dit moment. Het belangrijkste is dat het kennelijk allemaal goed is afgelopen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s