Xiris met motorpech

Vrijdag 7 augustus om 14.43 uur vraagt de schipper van motorboot Xiris via de Kustwacht om de VBZR op te roepen, want de motor is defect. De schipper vaart ter hoogte van boei VG 2. De Sterke Dries gaat op pad om de schipper te helpen met aan boord en enkele redders van de VBZR. Om 15.12 uur zijn ze ter plaatse en de sleeptocht kan beginnen. Om 17.25 uur zijn de redders met de boot bij de koppen van de haveningang van Blankenberge. Even later kan de boot met defecte motor worden afgemeerd. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s