Oostende 190 met roerproblemen

Maandagavond 10 augustus om 21.58 uur meldt de schipper van de Oostende 190 visboot dat hij problemen heeft met het roer. De grote visboot vaart enkele mijlen ten oosten van Oostende. De reddingsboot Sterke Dries rukt met redders uit om de schipper te gaan helpen. Bij het schip aangekomen wordt een sleepverbinding gemaakt en kan de sleep beginnen. De Sterke Dries kan de klus makkelijk aan, maar met bijna 4 knopen stroom tegen is het toch hard werken voor de motoren. Om 23.31 uur kan de visboot worden afgemeerd bij de visserijsluis. De redders kunnen terug naar Blankenberge. Om 00.15 uur kan de Sterke Dries worden afgemeerd. Einde actie.

Oostende 190

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s