Roerprobleem bij visboot Simonne

Donderdag 20 augustus meldt de schipper van visboot Simonne om 11.27 uur dat hij problemen heeft met het roer. De schipper vaart ter hoogte van Wenduine en vraagt om assistentie van de VBZR. Om 11.45 uur is de reddingsdienst al ter plaats en blijkt dat de schipper al enkele noodmaatregelen heeft kunnen nemen. Onder begeleiding van de bemanning van de Sterke Dries varen ze naar de haven van Blankenbergen. Daar wordt de boot direct afgemeerd bij North Sea Boating voor onderzoek en eventuele reparatie. Voor de reddingsdienst is het daarmee einde actie en inzet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s