Lucky Luc dreigt te zinken in haven Blankenberge

Donderdagochtend om 11.21 uur vraagt de eigenaar van de motorboot Lucky Luc, in de oude haven van Blankenberge, of de VBZR hem snel wil komen helpen. Z’n motorboot loopt vol met water en dreigt te zinken. Om 11.35 uur zijn de redders al met pompen ter plaatse en beginnen onmiddellijk slangen uit te rollen en de pomp te starten. Lucky Luc is gered van de ondergang en kan daarna worden afgemeerd bij North Sea Boating waar de motorboot uit het water wordt gehaald om de oorzaak te onderzoeken. Om 12.30 uur is de actie voor de VBZR manschappen afgewerkt. Terug naar het eigen het werk.

Lucky Luc

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s