Motorpech in de havengeul Zeebrugge

Zaterdagmiddag om 15.25 uur krijgt de schipper van motorboot Raan motorpech in de havengeul van Zeebrugge. Niet de meest gunstige plek om motorpech te krijgen. De schipper roept de VBZR op en die vertrekt vrijwel onmiddellijk uit de haven van Blankenberge. Als ze ter plaatse zijn wordt zoals altijd eerst een sleeptros verbinding gemaakt. Op naar de thuishaven Blankenberge. Extra vervelend voor de schipper is dat hij de motorboot nog maar pas heeft. Om 17.02 ligt de Raan weer afgemeerd in de thuishaven. Onderzoek naar de storing kan beginnen. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s