Rib met 8 opvarenden krijgt motorpech

Zondagmiddag om 16.45 uur krijgt de schipper van de rib met de roepnaam Ace motorpech ter hoogte van meetpaal MOW2. Zonder motor kom je niet ver en haal je zeker niet je thuishaven Zeebrugge, dus er zit niets anders op dan de VBZR op te roepen. Om 17.17 uur zijn de redders met de Sterke Dries bij de rib en gaat onmiddellijk een van de redders aan boord. Een sleepverbinding is de enig oplossing. Terug naar de thuishaven. Om 18.30 uur zijn de bemanningsleden van de Sterke Dries weer in Blankenberge. Einde actie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s