Wederom garnalenvisser met motorpech

Het zit de garnalenvissers vanmorgen, woensdag 9 september, niet mee. Om 12.17 uur meldt de schipper van de garnalenvisboot Simonne dat ook hij motorproblemen heeft. Er zit vermoedelijk water in de brandstof en de motor vindt dat niet lekker. Aan boord zijn 2 opvarenden. De reddingsdienst rukt direct uit. Ze hoeven niet ver te varen want de visboot bevindt zich nabij de haveningang van Blankenberge. Ook hier gaat de sleepkabel van reddingsboot over naar visboot en de sleep kan beginnen. Om 13.14 uur ligt de visboot weer in zijn vak. Het waterprobleem kan nu onder rustige omstandigheden worden gerepareerd.

Simonne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s