Sea Pearl met vastgelopen motor

Maandagmorgen, 21 september, om 08.35 uur vraagt de schipper van de Sea Pearl om assistentie van de VBZR. De motor van zijn boot heeft problemen. Vermoedelijk een ‘vastloper’. De Sterke Dries vertrekt om de schipper te hulp te schieten. Sleepkabel aan de motorboot en terug naar de haven van Blankenberge. Aan boord van de motorboot is één persoon. Om 09.32 uur ligt de boot weer terug in de haven en kunnen de redders weer naar hun eigen werkgever terug. Einde actie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s