Motorboot met pech nabij haveningang Blankenberge

Vrijdagmiddag, 25 september, om 15,53 uur meldt de schipper van de motorboot met het registratienummer 2546 YH dat hij motorpech heeft. De boot drijft richting de branding ter hoogte van Blankenberge, dus hulp is geboden. Om 16.03 uur vertrekt de Sterke Dries  en 12 minuten later zijn ze al bij de motorboot. Aan boord zijn twee personen. Snel een sleeptrosverbinding gemaakt en de boot vervolgens opgesleept naar de haven van Blankenberge. Oorzaak van de motorstoring is niet bekend. Om 16.40 uur is het einde actie en ligt de motorboot in de haven van Blankenberge veilig afgemeerd.

2446YH

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s