Sportvisboot Heidi maakt water

Zondagmiddag 27 september om 14.06 uur merkt de eigenaar van visboot Heidi dat zijn boot water maakt en er ongeveer 10 centimeter wat in zijn boot staat. De visboot ligt bij North Sea Boating in Blankenberge afgemeerd. De reddingsdienst gaat met de Sterke Dries met een pomp ter plaatse. Korte tijd later is het waterniveau in de boot door de pomp teruggebracht naar 2 cm en proberen de redders te achterhalen wat nu de oorzaak is? Door de constructie van de boot is niet te ontdekken waar de lek moet zitten. Vlonders worden weggehaald, maar de oorzaak is niet zo snel te achterhalen. De eigenaar besluit voorlopige maatregelen te nemen en de zoektocht uit te stellen tot maandag. Voor de VBZR is het daarmee einde actie.

Heidi

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s