Visboot Queen met platte batterij

Donderdagmiddag 29 oktober om 13.43 uur krijgt de schipper van visboot Queen problemen als hij ter hoogte van Wenduine ligt en de batterij te weinig vermogen heeft om de motor aan de praat te krijgen. Prettig gevoel als er een reddingsdienst is die 7 dagen per week 24 uur per dag klaar staat om schippers te helpen die in moeilijkheden zitten. Even later vertrekt de Sterke Dries met bemanning al om schipper en 4 opvarenden te helpen. Sleeptros verbinding maken en terug op weg naar de thuishaven. Om 15.50 uur ligt zowel de Queen als de reddingsboot weer veilig afgemeerd. Einde actie.

queen2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s