VBZR oefent met Falck op open zee

Goed redden is alleen maar mogelijk als er goed en veel wordt geoefend. De VBZR ging onlangs een samenwerkingsverband aan met Falck Safety Services Belgium in Oostende voor het nog beter trainen van hun manschappen. Deze week stond een gezamenlijke oefening op open zee op het programma.

Het scenario was een zwaar gewond slachtoffer op een vissersboot. ‘Slachtoffer’ Goedele speelde deze rol perfect en dat maakte de oefening echt realistisch. De beelden in de film laten u zien u zien hoe er wordt gewerkt in een echte situatie. Na de oefening keken zowel de Falck instructeurs alsook de VBZR redders terug op een geslaagde actie. Met dank aan het ‘slachtoffer’ Goedele en de eigenaar van de visboot Z700 Bravehaert. Meerdere oefeningen staan ook dit jaar weer op de planning.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s