Spirit of Islay maakt water en rook in motorcompartiment

Dinsdagmorgen 16 februari 2016 om 10.57 uur vraagt de schipper van de motorboot Spirit of Islay aan het MRCC om hulp van de VBZR. De schipper heeft zijn motor uitgezet, omdat hij bij het openen van het motorcompartiment water en rook waarneemt. Tevens sluit hij snel de buitenwaterkraan af en weet met de bilgepomp het overtollige water weg te pompen. De Spirit of Islay dobbert op ongeveer 2 mijl voor de kust van Blankenberge. Even later vertrekt de Sterke Dries om de noodlottige schipper te helpen. Met een sleeptrosverbinding wordt de motorboot terug gesleept naar de jachthaven van Blankenberge. Oorzaak van het probleem is nog niet bekend. De eigenaar gaat op onderzoek uit. Rond 12.30 uur is het einde actie voor de manschappen die weer terug kunnen naar hun eigen werk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s