Visboot Sea Smurf bemanning krijgt motor niet aan de praat

Zaterdagochtend, 27 februari, rond het middaguur willen de vissers op visboot Sea Smurf de motor starten om weg te varen, maar de motor heeft er geen zin meer in. Is het een motorprobleem of een accuprobleem? De schipper weet het niet en roept via de marifoon het MRCC aan die de VBZR inschakelt. Als de redders even later met de Sterke Dries ter plaatse zijn gaat een redder te water en koppelt de sleepkabel aan het sleepoog van de trailerbare boot. De sleeptocht kan beginnen. Om 13.20 uur kunnen de redders de visboot afmeren aan de slipway in de haven van Zeebrugge. De manschappen van de reddingsdienst kunnen weer terug naar Blankenberge waar ze om 14.20 aankomen. Einde actie.

Sea Smurf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s