Margrieta met platte batterij

Vandaag om 10.38 uur vraagt de schipper van de motorboot Margrieta om hulp van de VBZR. Hij krijgt de motor niet aan de praat en vermoedelijk is een platte batterij de oorzaak. De schipper ligt met zijn boot voor anker in de buurt van de haveningang van Blankenberge.

Om 11.05 uur zijn de redders er al met een reserve batterij die snel aan boord wordt gezet. Even later ‘pruttelt’ de Magrieta weer van hartenlust en kan de schipper op eigen kracht verder varen. Om 11.20 uur zit de klus er weer op en kan de reddingsboot Sterke Dries weer worden afgemeerd. Snel de reddingsboot afsluiten en terug naar hun eigen baas. Ook daar zit de baas weer op de mannen te wachten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s